Οι υπηρεσίες μας

Προσφέρουμε ιδανικές λύσεις στο φωτισμό, με μεγάλη διάρκεια ζωής και χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση, καθώς και υπηρεσίες service - επισκευών - κατασκευών.

Οι υπηρεσίες και τα προϊόντα μας βρίσκουν εφαρμογή στη βιομηχανία, στη βιοτεχνία, στις αποθήκες, στα γραφεία εταιρειών - κατοικιών, σε εξωτερικούς χώρους, στα δημόσια κτήρια, στα σχολεία, στους δρόμους, στις πλατείες, στα τούνελ, σε ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, μίνι και σούπερ μάρκετ, καταστήματα χονδρικής - λιανικής, χώρους εστίασης, γήπεδα και οπουδήποτε αλλού χρησιμοποιούνται φωτισμός και ηλεκτρονικές συσκευές. Δεν είναι τυχαίο ότι το σλόγκαν μας είναι: "Bauer Energy - Όπου υπάρχει φως".

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ - ΒΙΟΤΕΧΝΙΑ - ΑΠΟΘΗΚΕΣ
Χρησιμοποιούνται συνήθως καμπάνες σε ύψος από 8 έως 25 μετρά. Αλλάζουμε τις παραπάνω καμπάνες ολόκληρες ή μόνο τον λαμπτήρα τους με αντίστοιχους Μαγνητικής Επαγωγής ή LED, διατηρώντας τον φωτισμό στα ίδια ή και σε καλύτερα επίπεδα. Τα άμεσα οφέλη είναι 10 φορές μικρότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος και 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η ανακατασκευή γίνεται στο εργαστήριό μας ή και στο χώρο σας εφόσον το επιθυμείτε.
Μία ακόμη συχνή αντικατάσταση στους χώρους αυτούς είναι η αντικατάσταση λαμπτήρων φθορισμού Τ8 0,60μ 18W σε LED 8W, 1,20μ. 36W σε LED 18W και 1,50μ. 58W σε LED 23W.
ΓΡΑΦΕΙΑ
α). Αντικατάσταση παντός τύπου λαμπτήρων παλαιού τύπου (Τ8 0,60μ. - 1,20μ. - 1,50μ., λαμπτήρων πυράκτωσης ή CFL από 8W έως 100W, λαμπτήρες PL, ειδικά φωτιστικά γραφείων – εργαστηριών).
β). Αντικατάσταση με ιδίου τύπου λαμπτήρες σε LED ή πάνελ διαστάσεων 60x60εκ., 30x120εκ., 60x120εκ. με ίδιο ή και περισσότερο φωτισμό.
γ). Αντικατάσταση αυτών με μόνο αλλαγή στο εσωτερικό τους και όχι σε ολόκληρο το σώμα του φωτιστικού όπου είναι εφικτό. Ειδικές κατασκευές στον φωτισμό γραφείων σε LED με μόνη επέμβαση στο εσωτερικό του φωτιστικού. Κατανάλωση 10 φορές χαμηλότερη και έως 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ
α). Μετατροπή προβολέων HQI και ιωδίνης 100W έως 2.500W σε LED ή Μαγνητικής Επαγωγής με αλλαγή ολόκληρου του φωτιστικού ή μόνο με αντικατάσταση του εσωτερικού μέρους εάν το περίβλημα είναι σε καλή κατάσταση, από 10W έως 300W. Mε 10 φορές χαμηλότερη κατανάλωση και 10 φορές μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
β). Κατασκευές περιμετρικού φωτισμού, αυτοματισμού και ελέγχου (επιτήρηση χώρου).
γ). Ειδικές κατασκευές σήμανσης – διέλευσης χρησιμοποιώντας προβολείς με φωτισμό LED.
ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ – ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΑ – ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ – ΧΩΡΟΙ ΕΣΤΙΑΣΗΣ
α). Αντικατάσταση λαμπτήρων CFL με βάση E27, E14, σποτ αλογόνου GU10 και MR16, T8 φθορισμού 0,60μ. - 1,20μ. - 1,50μ., λαμπτήρων AR111, PAR20, PAR30 και πισίνας PAR38 με αντίστοιχους λαμπτήρες LED πολύ χαμηλότερης κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος και τεράστιας διάρκειας ζωής.
β). Αντικατάσταση - ανακατασκευή - ιδιοκατασκευή σε ταμπέλες ΝΕΟΝ και σε εξωτερικούς προβολείς. Ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία για διακοσμητικούς και κρυφούς φωτισμούς. Συστήματα διαχείρισης φωτισμού.
ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΤΗΡΙΑ - ΦΩΤΙΣΜΟΣ ΔΡΟΜΩΝ - ΠΛΑΤΕΙΕΣ- ΤΟΥΝΕΛ - ΓΗΠΕΔΑ
Αντικατάσταση λαμπτήρων οδοφωτισμού και προβολέων τούνελ με αντίστοιχους LED και Μαγνητικής Επαγωγής, φαναριών συμβατικών με LED, αντικατάσταση λαμπτήρων T8 φθορισμού 0,60μ. - 1,20μ. - 1,50μ. στα δημόσια κτήρια και σχολεία με αντίστοιχους LED, προβολέων γηπέδων από 500W έως 5000W, ειδικές σημάνσεις στις διαβάσεις πεζών.
AUTO - MOTO - ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΦΥΤΩΝ - ΑΝΑΨΥΧΗΣ
Διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από λαμπτήρες LED για αυτοκίνητα, φορτηγά και μοτοσυκλέτες όλων των κατασκευαστών, λαμπτήρες τύπου σποτ και προβολείς για ανάπτυξη και ανθοφορία φυτών, καθώς και ειδικό φωτισμό για σκάφη παντός τύπου και δραστηριότητες όπως το ψάρεμα και το κυνήγι.
SERVICE - ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ - ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ
α). Διαθέτουμε το πλέον εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικό και είμαστε σε θέση να προσφέρουμε υπηρεσίες service, επισκευών και ανακατασκευών σε πλακέτες - εγκεφάλους μηχανημάτων ειδικού τύπου, πλακέτες κλιματιστικών, πλακέτες μοτέρ, τηλεοράσεων, dvd players, ηλεκτρονικών υπολογιστών, κινητών τηλεφώνων, πλακέτες από γκαραζόπορτες, από βυθόμετρα και γενικά παντός τύπου ηλεκτρονικές πλακέτες και ηλεκτρονικές συσκευές.
β). Κάνουμε ειδικές κατασκευές πάνω στον φωτισμό και τους αυτοματισμούς, αναλαμβάνουμε ανακατασκευές φωτιστικών και τη συντήρησή τους, καθώς και προσφέρουμε υπηρεσίες μέτρησης και καταγραφής των επιμέρους χαρακτηριστικών του ηλεκτρικού σας δικτύου με διαπιστευμένα όργανα της FLUKE.
γ). Αναλαμβάνουμε την κατασκευή και την τοποθέτηση στο χώρο σας ειδικών φωτιστικών όδευσης – σήμανσης σε περιπτώσεις κινδύνου όπως φωτιά, σεισμός, κακόβουλες/τρομοκρατικές ενέργειες για την ασφαλή εκκένωση του κτηρίου και την έξοδο του προσωπικού σας. Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ειδικά σενάρια σε περίπτωσης έκτακτης ανάγκης για την εκκένωση χώρου.
δ). Κατασκευάζουμε και τοποθετούμε ειδικά συστήματα ενεργειακής αυτονομίας, τα οποία θα είναι έτοιμα να ανταποκριθούν στις ανάγκες σας για όση ώρα τα χρειάζεστε και εκπαιδεύουμε το προσωπικό σας με ειδικές ασκήσεις ετοιμότητας για τη χρήση των συστημάτων αυτών.

Για όλα τα παραπάνω αναγραφόμενα προϊόντα και υπηρεσίες παρέχουμε γραπτή διετή εγγύηση. Η επισκευή τυχόν ελαττωματικών προϊόντων στα πλαίσια της εγγύησης γίνεται στο εργαστήριό μας ή και στον δικό σας χώρο εάν εσείς το επιθυμείτε (σε περιπτώσεις εταιρικών πελατών). Μετά το πέρας της διετούς περιόδου της εγγύησης υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης αυτής με την υπογραφή συμβολαίου συντήρησης.